6.3.14

Vielä Ukrainasta!



Kun alun alkaen kuvat ja tieto  Ukrainan "kansannoususta" vaikutti hyvin sekavalta ja epämääräiseltä, järjestäytymättömältä joukolta rettelöitsijöitä, jotka pilasivat kansalaisten aiheellisen tyytymättömyyden ja mielenilmaisun johtajiinsa. Kirjoituksessa epäilin, mitä seuraa kun tältä pohjalta noustaan valtaan, onko tämä laillista? Nyt tiedot kertovat että laukkaukset ammuttiin takaapäin mellakoitsijoiden itsensä hallinnassa olevan rakennuksen katolta. Tieto kertoo että uhrit tulivat takaa ammutuiksi. Onko tälläinen joukkio saamassa valtiovaltamme tuen? Tuomiojan sietäisi tutkituttaa tämä asia ja varmistua ketä ja kenen maksumieheksi meidät halutaan. Asia vaatisi palsta tilaa tullakseen pähkäillyksi ja järjelliseen päätökseen, jos näin.

1 kommentti:

Lena Wiksten kirjoitti...

Näin juuri Teuvo. Meille toitotetaan sitä yhtä ainoaa Naton ja EU:n pirtaan sopivaa totuutta.

Emmehän me noiden videoidenkaan perusteella voi varmuudella tietää, mikä on asiakokonaisuuden todellinen laita, mutta hälyttävää on, että ylimmät päätöksentekijämme eivät edes halua nähdä, mistä kaikesta on kysymys ja myös tuntuvat unohtavan tavalliset ukrainalaiset.

Suurvaltojen valtapeliä, sotilaspolitiikkaa. Ei Suomen pitäisi näinäkään aikoina sellaiseen sekaantua. Ovatko kaikki hyviksi havaitut opit unohtuneet, vai ovatko päättäjämme lukeneet huonosti historian läksynsä? - Taitaa Paasikivikin kääntyä haudassaan.