20.7.14

Tasaarvo?

Tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta elämään kannatan, mutta tietty luonnonmukainen "epätasaarvo" elämässä on, eikä se lakisäädöksillä tasa-arvoksi muutu, nimittäin. Elämän jatkumiseen tarvitaan munasolu, siittiösolu ja niiden pariutuminen. Siittiö soluja tuottaa mies, yhteen siemensyöksyyn satojamiljoonia ja taas naisen osa on tuottaa munasolu, enintään muutama, kerran kuukaudessa ja rajallisena ikänä. Näiden ehtojen, luonnonmukaisuuden muuttaminen, ei lakisääteisesti ei onnistu.

Tämän tapainen menettely, "laillisuus" jos niin tapahtuu, tuo enemmän epätasa-arvoa, kuin oletettua tasa-arvoa. Naiset sorretaan roboteiksi ja tuottamaan lapsia pareille, joilla siihen tarvittavaa suhdetta vastakkaiseen sukupuoleen ei ole. Minusta on tervettä että väestökasvu hiipuu tässä mielessä taantuneissa, ahneissa ja itsekkäissä yhteisöissä. Markkina hegemonian kasvu tässä suhteessa on sairasta.

 Monen näköistä skenaariota tuosta ajatuksesta on esittää ja olettaa tapahtuvaksi ja ymmärrän tämän itsekkyyden ja ahneuden aikakauden tulleen pitkälti tätä kautta ja johtaneen meneillään olevaan kaaokseen.

Ei kommentteja: