27.7.14

Maailmantalous!

   Maailmantalous on umpikujassa, se on ymmärrettävä. Samoin kuin on ymmärrettävä se että niillä keinoin ja sillä kilpailulla joka umpikujaan on johtanut tilanne ei avaudu, purkaudu. Kautta aikojen keskittyminen ja kasaantuminen, kilpailu, on johtanut, kuten tässäkin ajassa sotaan. Valmius elämän rakentamiseen rauhanomaisesti on jo olemassa, tiedossa. Pienimuotoinen nyky tekniikka mahdollistaa elämäntuotannon, rakentamisen paikallisemmilla tasoilla, ympäristöissä ja olosuhteissa lähempänä yhteisöjä, itsenäisesti.
Irti kasaavasta ja keskittävästä liittoumis politiikasta joka on viemässä kansakunnan sotaan ja alistamassa ahdinkoon. Suurvallat ei luovu taistelusta ja kilpailusta, niitä tukemalla ja niille alistumalla, päin vastoin, tukeminen pakottaa entistä suurempaan tuhoon.
Maailman mahdollisuus on itsenäisessä elämän rakentamisessa, tuottamisessa. Päätäntä käsivarren mitassa työstä ja toimeentulosta, yhteisöstä, ympäristöstä ja olosuhteista. Olisi aika aikuistua, itsenäistyä ja hallita itsemme, sekä turvata elämämme.

Ei kommentteja: