17.4.14

Ymmärrys EU:sta! Rauhanjärjestö?



Kun ymmärtää EU:n, kuten minä, halussaan laajentua, itsenäisyyksiä "riistävänä" (kuten Suomi) ja siten ylikansallisia mafioita tukevana koneistona, vaikkakin näennäisesti aseettomasti ja rauhanaatteella ratsastaen. Niin Kiovan tapahtumiin näen tuon viimeistään päättyneen ja aseiden tuleen kuvaan. Tiettävästi liki sata kuollutta ja välillisesti varmaan lukemattomia uhreja ja mitä jatkuessaan tuoneekaan. Kansalaiset luonnollisesti puolustavat reviireitään ymmärryksensä mukaisesti, jolloin on tärkeää, avoimmuus ja salailematon totuus, paikallinen ymmärrys. Ulkovaltojen tulee tukea ja avustaa vain keskinäistä sovinnollisuutta.
Euroopan Unionin, USA:n kuten Venäjänkin toiminta osapuolien sotaisten toimien tukemisessa on rikollista. Miljardien tuki sotatoimille on todella järjetöntä ja johtaa mittavaan tuhoon maailmalla ja ensinnä Ukrainassa. Ymmärryksessä EU:sta, jo 1980 alkaen ennakoitiin sen johtavan tapahtuneeseen.
Elämä on hallitavissa , jos on, ainoastaan itsemme hallinnan ja ymmärryksen kautta, itsenäistä elämää rakentaen. Irti liittoumista ja muiden hallinnasta.

Ei kommentteja: