19.4.14

Tuttu mies tatamilta!




   Minä kyllä tykkään tuosta Putinista, tuttu mies tatamilta ja valinnu tommotteen pehmeän tien edetä lännen kanssa. Lännen ja meitinkin €Ünukit koittaa provosoida, mutta ei provosoiduta ei.
   On meinaan aikanaan Turun Judoseuran leirillä "kouluttanu" nappulaa. Kyllä siittä heti näki että Venäjän presidentti siittä tullee ja niin tuli.

  Täytyy nyt sitt tunnustaa täsä yhteydes että, olen tunnetusti huonomuistinen ja kerrankin kävi niin että oltiin autokaupoilla tuolla Rovaniemellä Raimon kanssa ja olise emäntäkin matkassa. Usseemassa liikkeessä käytiin ja koeajettiin, välliin yksin ja välliin porukalla. No viimen sitten saatiin sopiva tarjous vaihtovehkeestä ja tehtiin kaupat. Lähettiin kotia kohti ja Raimo siinä ihmettelemään että, eikö siinä ny jottain unohtunu. Kyllä minäki että mitähän se vois olla? Samassa puhelin pirahti, autokauppias sieltä soitti että jätittä emännän tänne. Minä että, perskeles eikö se mennykkään siinä vaihossa? Ei menny, kurvattiin sitten noutamaan. Ei me emännälle kerrottu, sanottiin vaan käyneemme vielä testikierros.

Ei kommentteja: