8.5.19

Hallitus on muotoutumassa!

Hallitus on muotoutumassa ja hyvä niin, mutta sen vain sanon että hyvinvointi ei elämänrakentamisessa ja toimeentulossa laaja-alaistu ja lisäänny työtä ja tuottoa globaalisti keskittämällä, kasaamalla, talouspyramideihin maailman ääriin.
Vallan keskittyessä se diktatorisoituu ja vallan ylläpito militarisoituu ja käy lopulta hallitsemattomaksi konfliktien seurauksena. Ihmisen on hallittava itsensä ja yhteisönsä tietoon, taitoon, ymmärrykseensä ja kokemukseensa perustaen. Työ, tuotanto ja toimeentulo lähemmäs ihmistä. Nykyisellään tuotantovälineet, automatiikat, robotit, jne. mahdollistavat moniailla aloilla
tarvittavan tuotannon ja elämän hyvinvoinnin, toimeen tulon turvaamisen lähempänä ihmistä pienemmissä yksiköissä ja lyhyemmällä yksilö työajalla koneiston ja laitteiston tuottaessa ympäri vuorokauden. Ihmistyön rajoittuessa yhä kasvavassa määrin valvontaan, tarkkailuun ja huoltoon.
Siis 6 tunnin työvuorot ja 30 tunnin työviikko ja nelivuorotyö rakentaa hyvän elämän, toimeentulon ja tulevaisuuden. Näin pääpiirteittäin sanottuna.
 

Ei kommentteja: