12.5.15

Logiikka, järkevyys.


Kaikki tosiasiat, tietämys, tekniikan kehitys, järkevöityminen, tuotantolaitteistojen määrällinen kasvu, entistä helpommin pienemmissä yksiköissä paikallisesti käsiteltävissä ja käytössä oleva, työn ja toimeentulon rajoissa tapahtuva sekä hallinnoitava elämä. Järkevyys kaikkineen puolustaa työ ja toimeentulon tuomista lähemmäs ihmistä, yhteisöä, sinne minne se luonnostaan kuuluu. Päinvastoin  iis kun keskittyminen hallitsemattomiin ylikansallisiin yhtiöihin jotka nykymuotoisuudessaan tuottavat turvattomuutta ja sotaa jättämällä ihmiset osattomaksi oman elämänsä rakentamisesta.
Elämän rakentamisessa tarvittava toimeentulo jne rakentuu turvaisemmin paikallisella tasolla, elämän hallinnassa ja ihmisyyden käsissä. Nykyvlinein, tiedoin, taidoin ja tekniikalla voidaan yhteisöllisyyttä vaativa, tärkeys, toimi, tarve tuottaa kuudentunnin työpäivällä ja ansiotasoa jopa nostaen yli 8 tuntisen työpäivän ansion. #0 tunnin työviikko tuottaa siis 40 tunnin ansion. Sen myötä tehostunut investointien käyttö, järkevöityminen, lisää resurseja, voimavaroja, ostovoimaa, innovointia ja yhteisöllisyyttä edelleen entistä paremmaksi ja hyvinvoivaksi.
Edellä olevalle on maailmanlaajuisesti ansioituneiden tutkijoiden kannatus ja markkinamafian tiedotuksessa vahvin sensurointi.
Siis sosiaalinen media on "vielä" vapaa, jakakaa, lukekaa muodostakaa oma oikeudenmukainen ymmärrys.

Ei kommentteja: