22.5.15

Elämä on tulevaisuutta ihmisyydessä.

   Ex yrittäjänä, kuin myös rautakauppiaana, olen vakuuttunut että työajan jakautuminen 6 tuntisiin työpäiviin, takaa investointien tarpeen mukaisen käytön, tehostaa tuottavuutta ja hyvinvointia laaja-alaisesti.

Ansiotaso ja työvoimanmäärä voidaan helposti kertaistaa. Lisääntyvän vapaa-ajan seurauksena yhteisöllisyys voimistuu ja innovointi, koulutus jne. kasvaa ja rakentaa parempaa maailmaa.
Kaikki toiminnot järkevöityy ihmisyyden tultua huomioiduksi.

Tarvittavilla aloilla liikkeiden  ja tuotannon toiminta 6 h ja kertaistetulla työvoimalla 6+6=12, 6+6+6=18 ja tarvittaessa vaikka 6+6+6+6=24. Esim. sairaalat.

Siis ilman että investointeja kiinteistöihin, työtiloihin, koneisiin jne tarvitsee lisätä. Tehostunut tuotto ja säästö ed. mainituissa kalustoissa ja kiinteistöissä on valtava. On selvää, että toimiakseen yhteiskunnan on taattava elämälleen tuotantoa vastaava toimeentulo ja mahdollisuus edistyä.

Tuottava tulevaisuus on turvallisisemmissa, paremmin hallittavissa, pienenmissä yksiköissä. Lähempänä ihmistä, yhteisön hallinassa ja päätännässä, käsivarren mitassa työstä ja toimeentulosta.

Jos epäilyttää, kertokaa. Jos ei jakakaa. Elämä on tulevaisuutta.

Ei kommentteja: