17.10.14

Ääripäät.

   Työtätekevän, elämäärakentavan ja toimeentulostaan huolta ja vastuuta kantavan aikuisen kannattaa mielestäni selvittää maailmanrakentuminen ja tukitoimet tarkoin. Ääripäät, olosuhteet ja ympäristö, ruokkivat toisiaan erinäisin tukitoimin, kikkailuin jne. sekä kuormittavat, köyhdyttävät työtä, tuotantoa, tekevää kansanosaa. Ymmärtääkseni suhteessa 1/50 ja kilpailu kiristää edelleen molemmissa ääripäissä ja se on mielestäni kriminaalia. On oikeudenmukaista puuttua tähän ja valvoa
oikeuksien toteutuvan. Ihmisillä tulee olla mahdollisuudet rakentaa ja turvata toimeentulonsa, elämänsä rehellisin tavoin, muita sortamatta ja riistämättä. "Reviirinsä" halliten.
Siis mikä on seurausta ja mistä? Sorto on rikollista ja lähdetään purkamaan sitä sieltä mihin sitä eniten on kasaantunut, eli siltä väestöprosentilta joka hallitsee 50 % maailman rikkaudesta. On päivän selvää että, he eivät ole sitä ansainneet työllään. Työ ja tuotanto lähemmä ihmistä, siihen on mahdollisuudet pätkääkään  taantumatta. Työ ja tuotanto välineet ovat entistä paljon, paljon pienimuotoisempia, turvallisempia, tuotavissa lähemmä ihmistä jne. Tietoa ja taitoa on entistä enemmän ja lähempänä, täyttää tarpeet, tärkeydet.

Ei kommentteja: