21.5.14

Vaaliväittely (mtv3)



   Seurasin MTV 3 juuri päättynyttä (21.5. 2014.  klo 22:00) vaalitenttiä ja ihmetellä täytyy miten todellisuus, ihmisyys ja elämä suodattuu, suodatetaan keskustelun ulkopuolelle. Taitavasti viedään keskustelua kuvitellun, oletetun ja uskotun pinnallisuuteen. Edetään kuin lastu laineilla elämän todellisuuden virrassa. Asioita ei kontroloida todeksi vaan väittämät otetaan todesta ja vastataan kuviteltuun todellisuuteen. Ja jotta asiat näyttäisivät todemmilta lopuksi laitetaan vastakkain "kuvitellut" väittämät.
€uroopan Ünionia ei nähdä todellisena toimijana ja haastajana, vaan kuviteltuna rauhanprojektina, vaikka sen tulokset ja tuotokset, "valtaukset" ovat johtaneet kiistattomasti ja ennakoidusti aseelliseen taisteluun.

Maailmantalous on kilpailussaan tilassa ja suunnassa, jossa se jatkuessaan tuhoutuu. Se ei voi jatkua suunnassaan, elämän tuotanto täytyy hajauttaa lähemmäs ihmisyyttä ja sillä tavoin ylentää yhteisöllisyyttä, "vedenpaisumusta", auktoriteettiuskoisuutta ja "pyramidirakenne" sortoa, riistoa vastaan.

Selväksi kävi myös että €Ünukkeja ei kannata äänestää. Sitä paitsi äänestys on laiton ja olemme mielestäni kriminaalisti Euroopan Unionissa.

Ei kommentteja: