20.11.13

Euroopan talousyhteisö, Suomen kirja 1943


Kopioimani tekstin olen kirjoittanut 2002 marraskuussa.

Euroopan talousyhteisö (Euroopan Unioni)

Kansallisen talouden, tuotannon, hallinnan, vallan ja puolustuksen keskittäminen vallattaviksi avautuvien Euroopan markkinoiden varalle ja kilpailukyvyn varmistamiseksi. Kuulostaako tutulta?

Ajatukset on peräisin 1930 luvun Saksasta ja aiheuttivat jo tuolloin työttömyyttä, sekasortoa ja viimein sodan. (merkittävin lähde: Euroopan talousyhteisö, Suomen kirja 1943)

Euroopassa oli voimissaan jo ennen toista maailmansotaa markkinavoimien suunnitelma,
Euroopan talousyhteisö, nykyiseltä nimeltään Euroopan Euroopan Unioni eli EU.

Suunnitelmaa toteuttamaan ohjailtiin ja rahoitettiin mies nimeltä Adolf Hitler.
Yleisessä ja kasvavassa tyytymättömyydessä, ahdingossa ja vihamielisyydessä tämä yllyttäjä, rähinöitsijä ja kiihottaja tuli tunnetuksi.

Hitler talousasioita syvällisemmin ymmärtämättömänä ja selvästi auktoriteettiuskoisena, koulutettuna, (vankila, Taisteluni-kirja) oli kelvollinen toteuttamaan Euroopan talousyhteisöä.

Eurooppa eli tässä (SuurSaksa) yli kaiken-maailmanvaltaa, vaikka sodan keinoin.
Ja sota syttyi. Hitler kansallissosialisteineen sai taistelunsa ja johti sen tunnetulla tavalla päätökseen. Julma sota käytiin, kansat kärsivät - lukuun ottamatta huippueliittiä - ja maksoivat kuka hengellään, kuka ylpeydellään ja ihmisarvollaan.

Markkinajohtajat korjasivat saaliin viimeistä piirtoa, piiloa, hammaspaikkoja myöden.

Sota taloudesta, kilpailu maailmanherruudesta, virtaili hiljalleen syvällä elämän virrassa pinnan alla, ikäänkuin joki huomaamattomana suvantopaikassa. Suunnitelmat ja käsikirjoitukset (kuten mainittu Suomen kirja) vedettiin arkistojen kätköihin ja toteutusta jatkettiin, olosuhteissa ja tilanteessa avautuvien mahdollisuuksien mukaisesti, askel askeleelta.

Yksi sodan keskeisistä tavoitteista, väistämätön tarve, matkalla maailmanherruuteen oli Euroopan teräksen ja hiilen yhdistäminen. Niinpä kun sodan ponnisteluissa voimavarat olivat valahtaneet ns. pöksyihin ja uhkana oli kilpailijoiden alanvaltaus, sopimus syntyi jo 1950 luvun vaihteessa. Euroopan Teräsunioni oli muotoutunut kiihkeän jälleen rakentamisen ja teollistumisen tarpeisiin.

Siis sittemmin laajentunut ja edelleen laajeneva Euroopan Unioni, EU. Alkuperäistä nimeäkin, Euroopan talousyhteisö on kuulemma haikailtu takaisin. No siitä en tiedä, mutta sen tiedän ja ymmärrän että sotamies Honkajoen tunnetun rukouksen karjalanmänty, pitäisi nykyään ymmärtää jäisenä Brysselinkaalina jolla eliitti mäiskii kansalaisia, ja että varejelun kohteena tulisi olla kansalaiset.

Tietoa talousmaailman huippu eliitin vaikutuksesta ja tausta toiminnasta kyseisiin tapahtumiin, suunnitteluun, on vähäisissä määrin ikäänkuin reunahuomautuksina julkaistu ja esitettykin, mutta virallisen vahvistuksen ja julkisuuden saa vain se, mielestäni valheellinen väite jonka mukaan: Hallitukset & Euroopan Unioni ohjailee ylikansallisia markkinavoimia ja asettaa sille rajoitteita. Tosi asiassa se toimii tismalleen päinvastoin ja kansallisten etujen vastaisesti. Jälleen kerran markkinaeliitin kikkailu, kilpailu ja taloussota on johtanut avointa sotaa vaille täydelliseen kaaokseen ja sekasortoon, eikä se ole enään salattavissa.

Julkisuudella, viestimillä, järjestöillä ja erinäisillä insituutioilla olisi ollut tässä mahdollisuutensa, mutta niiden johto ja eliitti on miehitetty järjestelmällisen huolellisesti, porras portaalta vuosikymmenien kuluessa ja loput on sidoksissa, alistettuna, tai muutoin luottamuksen johtajiinsa menettäneenä voimattomia.

Vaaleissa ehdolle on asetettu/asetetaan vai tavalla tai toisella nöyräksi "piiskattavissa" olevia populisteja ja sopuleita. Ilman kuvatun kaltaista operointia, miehitystä ja salailua jo kertaalleen höynäytettyä kansaa ei olisi saatu uudelleen liittymään Euroopan Unioniin.

Tässä ollaan ja keinot on vähissä?
Ymmärrykseni mukaan ainoa keino välttyä tulevalta sodalta on itsenäistyä ja irrottautua Euroopan Unionista. Se vaatii sen että olemme oman elämämme sankareita, omissa rajoissa, oman mielemme ja ymmärryksemme halliten. Siltä arvoperustalta työt ja päätökset tehden ja oikeuksia, rajoja kunnialla puolustaen.

Elämän rakentamisessa ja toimeentulon tuottamisessa ansaiten ja kouliintuen.
Onnistuu varmuudella ja laadukkaimmin kun päätäntä on omissa rajoissa, käsivarren mitassa työstä.

1 kommentti:

Yhteisöllisyys kirjoitti...

Teksti on siiis kopio itseni kirjoittamasta 2002 marraskuussa Sovankylällä.