8.12.09

Todella näin!

Mielestäni tämä lautaskiista on todiste pitkään jatkuneesta vallankaappauksesta valtion hallinnassa ja yrityksestä saattaa se päätökseen presidentin vallanriistolla. Maa on markkinavoimien rahoituksella saatettu osavaltioksi Euroopan Unioniin. Muutoin ei voi olla niin että pääministeri vetoaa vieraisiin direktiiveihin asiassa joissa on kyse ”maamme” edustuksesta ”valtioiden” välisissä ”neuvotteluissa”. Vieraan valtion direktiivien ja lainsäädännön ei tule sanella valintojamme. Valta on palautettava kansalle, kaappaus on paljastettava ja itsenäisyys palautettava.

Itsenäisenä valtiona meillä on oikeus tuottaa elintasomme ja rakentaa elämämme omissa taitojemme ja kykyjemme mukaisissa rajoissa ja olosuhteissa. Itsenäisyyteen kuuluu epäilemättä oikeus myös hallita kauppaamme, tuontia ja vientiä ja hallita varallisuuttamme. Ei voi olla niin että maatamme hallitsevat markkinamiehet kauppaavat meidät maailmanvallasta kisaaville ylikansallisille markkinoille.

1 kommentti:

Yhteisöllisyys kirjoitti...

Heippa jouduin muuttamaan otsikkoa syystä että näkemykseni otsikoinnilla Vallankaappaus tuli sensuroiduksi muun muassa blogilistalla ja muillakin keskustelu palstoilla. Lehdistössä on vallankaappauksesta kerrottu kolumneissa melkeinpä vain Kalevassa.