18.10.08

Tervehdys Joona

Tervehdys Joona

Ja kiitos vielä tuosta avoimesta keskustelusta, ongelmistasi, se herätti luottamusta suuntaan jos toiseenkin. Vakuutuin että ymmärrät vaikeutesi, joskin epäröit kykyjäsi niistä selvitä. Minä puolestani vakuutuin siitä että selviät, koska jo älyät ja edelleen viisastut ja voimistut niistä selviämään. Tässä on yks juttu johon toivon sinun keskittyvän todella huolella ja omaksuvan sen elämänohjeeksi niin että se olisi mielessäsi aina sitovasti. Ohje on että luottamuksen ansaitseminen on aina työn ja uurastuksen takana ja pitkäjänteistä sen menettäminen usein merkityksetöntä itsekkyyttä ja ajattelemattomuutta.

Omat virheeni ja luottamuksen menetykset olen aikanaan kokenut minäkin ja edelleen sitä tällä hetkellä kokoilen. En tiedä ymmärrätkö mutta kerron kuitenkin että palasen luottamusta koin palautuvan kun kerroit itsestäsi ja aatoksistasi.

Hei Joona luota itseesi ja kehitä itseäsi sinnillä ja vaikka kuinka hitaasti tarpeen vaatiessa, luottamus itseesi ja sinuun, vahvistuu ja ”ahdistavat aidat” ympäriltäsi mataloituu ja käyvät olemattomiksi kun aikuistut hallitsemaan ja hillitsemään itsesi.

Vaari

Ei kommentteja: