14.8.08

Presidentin virkanimitys oikeudesta ja vallasta käytiin keskustelua aamu television lähetyksessä

Parlamentisoituminen

Presidentin virkanimitys oikeudesta ja vallasta käytiin keskustelua aamu television lähetyksessä ”valtio-oppineiden” voimin, nimenomaan oikeuden ja vallan kaventamistarkoituksessa.

Perusteluna presidentin nimitysvallan karsinnalle esitettiin maamme hallinnon parlamentisoitumista, jolla tarkoitettaneen kansanvallan kasvua valittujen hallinta ja toimeenpano elinten välityksellä.

Mitä sitten tuo parlamentisoituminen on viimeaikoina merkinnyt? Se on merkinnyt markkinavallan kasvua, heidän viestinten ohjailulla, tuella, ostoilla ja valinnoilla hallintoelimiin. Mistä taasen on seurannut todellisen kansanvallan kaventuminen ja vallasta luopuminen, siirtäminen kansalaisten ulottumattomiin EU pyramidin huipulle, markkinaeliitille.

Näin ymmärtäen hallituksen esitys kanslistiksi ei toimi Suomen kansan eduksi, vaan ulkomaisen vallan eduksi, kuten hänen ansioikseenkin luetaan EU virkasuhde, jossa suhteessa ymmärtääkseni joutuu Suomen edun jättämään toissijaiseksi.

Näin ollen totean.

Presidentti toimii hylätessään hallituksen esityksen (Ilkka Laitinen) kanslistiksi Suomen kansan edun mukaisesti ja oikein.

Ei kommentteja: