21.3.07

Vaalit on käyty ja voittajat on selvillä?

Vai onko? Minun mielestä vaalit voitti Eurooppaan ryöstökoneistoaan kasaava ja keskittävä markkinamafia ja vaalit hävisi elämää rakastavat, rakentavat ja tuottavat voimat Suomessa. Tuhansia vuosia on maailman rikkauksia kasattu, riistetty ja ryöstetty, siis kansalaisten työtä ja toimeentuloa. Vielä parikymmentävuotta sitten tuosta rikkaudesta käytettiin 20% elämänrakentamisen tarpeisiin kaikkinensa, nyt vuonna 2007 1% ja edelleen siitä halutaan tinkiä ja tiukata. Kaaos on väistämätön. Kun kuitenkin tiedetään että kaikki tarvittava elämän järjestämiseksi säälliseksi on olemassa, varallisuus, rikkaus, tarkistamattomissa olevan tiedon mukaan 44 triljoonaa dollaria. Entistä pienimuotoisemmaksi käyvä tekniikka, mahdollistaa tuotannon pienemmissä yksiköissä ympäristöä ja elinolosuhteita uhmaamatta. On tietoa, taitoa ja viestintä kykyä kertoa mahdollisuudesta. On riittävästi luontoa ja luonnonvaroja hyvän elämän tarpeisiin järkevästi ja oikeudenmukaisesti käyttäen. Suuruuden hulluuteen ei pidä sortua, kuten historiasta ymmärrämme. Elämä on elämänrakentamista ja sitä on mieletöntä keskittää. kasata ja omia koska se siten riistää elämänrakentamisen mahdollisuuden ja rakennuspuut sekä sitä myöden ihmisyyden, elämän. Elämä rakentuu paikallisesti kautta maailman ja parhaiten päätäntä käsivarren mitassa työstä, elinolosuhteista, ympäristöstä yhteisössä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Testi kommenttia pukkaa, vierailijana omassa blogissa.
En tajua miten jollain tavoin onnistun noita asetuksia muuttaan, vai muuttaako joku.
Olen pahoillani söhellyksestä tällä saralla, kaikki kommentit olisivat olleet minulle ennenkaikkea tärkeät ja tervetulleet.
Toivon mukaan ette ole heittäneet "kirvestä" kaivoon, veistämistä ja vuolemista tälläisessä "tervaksessa" varmasti riittää.
kiitos

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Terveisiä ja tsemmpiä. toivottavat A ja H