16.7.15

Tarinaa menneestä!

€uro Ünioni, ja Ü$A liittoumineen ostavat markkinavaltaa rahalla ja sotien. Näin mielestäni esim. Ukrainassa ja nyt Kreikassa. Markkina viestimet sumuttaa, johtaa ja vie harhaan, kansaa ja kansakuntia. Kansat ja kansakunnat ei vapaudu keskittämällä ja kasaamalla pyramideihin ja baabelintorneihin, ne sortuu ja aavikoituu aikanaan.


Tässä vaiheessa tie vapauteen käy kuuden tunnin työpäivän kautta, työttömät työllistyy koska normaalityöaikaan kello 6:00, kello 18:00 mahtuu kaksi työpäivää ja tuotannon kasvu lisääntyy
4 tunnilla. Se on kumouksellinen harppaus maailmassa. Koneiden ja laitteiden määrä kasvaa ja ne ovat tietokone avusteisina helpommin käsiteltävissä ja varmimmin hallittavissa paikallisilla tasoilla ja maailmanlaajuiset tuhot suuryksiköihin verraten vältettävissä.


Kansalaisten keskuudessa asiasta keskusteltaessa asia ymmärretään, mutta eliitille ja julkisuuteen viestintä estetään. Asia oli vahvasti esillä jo 1970 luvun aikoihin ja tiedettiin esim. tietokoneiden, jotka tuolloin olivat valtavia kolosseja ja äärettömyyksissä tavallisiin kansalaisiin nähden, pienenevän ja lähentyvän tavallista ihmistä. Suuntaus siis ennakoitiin. Tuohon aikaan laman vallitessa mm Suomessa työläiset käveli, marssi kottikärryissä työttömiä kintaita, olin mukana Turusta Helsinkiin, ja kippasimme ne eduskuntatalon portaille. Vaatien kotimaisen työn arvostusta ja monipuolisuuden edelleen kehittämistä.


Osana varmasti auttoi asiaan, hallitus ryhtyi toimiin ja eikä aikaakaan kun Suomesta alettiin puhua pohjolan Japanina jossa tuotanto pelaa. Siirtolaisia houkuteltiin paluumuuttoon jne. Ihmiset olivat toiveikkaita ja hyvinvointi kasvoi huippuunsa. Oli lottovoitto syntyä Suomeen.


Ok tämä tällä erää, lisään jos tavoitan huomionne.

Ei kommentteja: