13.12.11

Kotouttaminen!

Elämänrakentaminen ja toimeentulon sekä hyvinvoinnin tuottaminen tulee kotouttaa tarpeiden ja tärkeyksien mukaisiin rajoihin. On järjetöntä viedä ja kasata elämän tuotantoa toisaalle luontaisista rajoistaan ja ympäristöstään. Elämä rakentuu paikallisesti. Toisaalle viennin ja kasaamisen järjettömyydestä on seurannut lama jos toinen ja lopulta sota ja niin on tapahtumassa myös nyt.
Eliitti presidentti ehdokkaita myöden tunnustavat avoimesti TV lähetyksissä markkinamafioiden ohjaavan päätöksentekoa ja päätösten tulevan hylätyiksi tai hyväksytyiksi niiden mukaan.
Elämää kilpailutetaan (köyhdytetään) markkinamafioiden kisassa maailmanvallasta ja vauraudesta.

Markkinoihin sitoutumatonta poliittista voimaa, yhteisöä, joka asettuisi puolustamaan kansalaisten etua ja ymmärrystä ei valtakunnassa mielestäni ole. On järjestöjä ja puolueita jotka sitouttavat jäsenistöä valtaansa ja valtaansa tukemaan sekä alistumaan ohjailtaviksi. Kansalaisille ei sallita todellista vapautta ajatuksiaan, kokemustaan ja ymmärrystään julkituoda, se on mahdollista vain erinäisten sidonaisuuksien kautta. On toki toimittajia jotka sidonnaisuuksia tarkistamatta ovat kansalaismielipiteitä julkaisseet, mutta heidät on piankin palautettu kuriin ja järjestykseen tai viestinnän tilaa on rajattu. Todellisuutta on että kansanvalta on markkinavallan toimesta poljettu lokaan. Presidentiksi on ehdolla yksinomaan markkinavaltaa kantavia muuleja.

Ei kommentteja: