1.5.11

Mualimanmeno?

Ismit ovat pahasta!

Ismit eli uskomukset, olkoonpa ne millä etuliitteellä tahansa varustettu, ovat pahasta! Niillä operointi on markkinavallan arkea maailmantaloudesta taisteltaessa. Tämä on tietysti päivän selvä asia, joskin viestinnässä vähemmän julkituotu ja enemmän peitelty!
Kiistaton todellisuus vahvistaa, että on markkinavallan etu, suunnata valtakisasta aiheutuneet vihamielisyydet, reviiritaistoiksi työllisyydestä ja palkkauksesta, kuin tunnustaa kansalle, kilpailtavan sen köyhdyttämisestä.

Enpä siis lainkaan ihmettele esim. sitä että maahanmuuttovastaisuus ja maahanmuutto vastaisuudella ratsastajat saivat valtaisan ja rahakkaan julkisuuden, paikkaamaan markkinavaltaa palvelleiden menetykset näissä vaaleissa. On selvää että mikään ei muutu, puolueet ovat edelleen markkinavaltaan tukeutuvia kansanköyhdyttäjiä.
EU direktiivien ”laillisuus” estää kansaa päättämästä mikä on meille tarpeen ja tärkeää, elämää rakennettaessa tuottaa, syödä, juoda, viedä, viettää ja hallita. Itsenäisyyttä on vähän ja ”maattomuus” rönsyää. Maailma köyhtyy, niin henkisesti kuin todellisestikin.

Ei kommentteja: