17.4.10

Muoliman myllerrys?

 

   Kuten maailmanhistoriaa tuntevat hyvin tietävät, tätä suuruuden hulluutta, kasaamista, keskittämistä, yli elämän sietorajan, on ollut maailmansivu ja aina johtanut lopulta kaaokseen ja sortoon kunnes lopunviimein ovat sortuneet, tavalla tai toisella.

   Rauhanomaisesta ratkaisusta ilman sotaa ja tuhoa ei liene tietoa. Tätä maailman aikaa eletään taas tilanteessa jolloin kaaoksen merkit kohdillaan ja ”pyramidit” hulppeimmillaan ja ”word trade centerit” jo osin luhistuneet.

   Maailmanvallan keskiöissä kiehuu ja järisee kuten Ukkonapista Islannin- ja maailmantulivuoriin saakka.

   Minusta ajassa on mahdollisuudet rauhanomaiseen ratkaisuun, luonnonvoimien suhteenkin voimme nykytietoutta, osaamista ja taitoja hyödyntäen olla ylikuormittamatta luontoa ja keventää askeltamme, ja tässä kehitymme edelleen.

   Kuten usein on toistettu ja vakuutettu, nykytekniikkaa hyödyntäen, voidaan elämän tarpeet, elintaso ja viihtyvyys, tuottaa lähempänä ihmistä, kuten luonnollista on.  Kaikin puolin on ihmiselle ja ympäristölle luonnollisempaa, turvallisempaa ja vastuullisempaa tuottaa ”elämänleipä” asian mukaisissa rajoissaan itsenäisesti.

   Hyvää itseään hallitsevaa, ruokkivaa ja puolustavaa elämää ei tuhota, eikä se muodosta uhkaa, eikä vihollisuutta rajoilleen.

 

Ei kommentteja: