23.1.10

Kommenttia pukkaa!

Aamun uutisiin ja keskusteluihin!

 

Totuus on niin että esitetyin, ja jo koetuin keinoin taloutemme ei parane vaan ollaan entistä syvemmällä suossa.. Elämän rajoittamaton vaatimus, oikeus ja vapaus on saada tuottaa toimeentulo sekä puolustaa sitä elämän omissa rajoissa. Ei kasata, kierrättää, riistää ja tuhota sitä elämän ulottumattomiin! Se on sotaa, kilpailua ilman ihmisyyttä ja elämän rajaa.

Kuunkulkijat, on suosikkini, viisuissa ja laulaa: ”Työlki ellää mut kaupal rikastuu” No se laulu, ymmärrän sen niin että kauppiaan on työllään elettävä siinä missä ihmisyyden yleensäkin, joten henkisestä rikastumisesta tuossa lienee kyse. Kokemuksesta myös tiedän että hengetön ja sieluton markkina riistää ja tappaa henkisyyttä ajassamme uskomattomalla vyöryllä. Elämä eläimellistyy ja reviiritaistot yltyy, ihmisyys jää alakynteen enenevissä määrin.

Ihmettelen valtaeliitin alistumista ja kansalaisten alistamista tähän menoon. Kansalaisia ei kuulla, ollaan ikään kuin tietämättömiä kansan tahdosta. Viittaan ed. esimerkiksi päätökseen lisätä joukkoja Afganistaniin ja hallituksen toimia painostaa työtä ja tuotantoa vientiin markkinamafiain voitoksi.

Ei kommentteja: