21.2.09

Muolimanmeno, tulo ja tuho

Maailmantila on kaaoksessa mutta varsin helposti palautettavissa normaaliin luonnonmukaisuuteen ja hyvinvointiin nykytekniikalla.

Voidaksemme hyvin ja rakentaaksemme tulevaisuutta me tarvitsemme toimeentulon, ravinnon, asunnon, kasvun ja itsenäisen hallinnan aikuisena vastuullisena yksilönä kuin yhteisönäkin. Näistä perusarvoista ja varsin vaatimattomista tarpeista on hyvinvointimme rakennettavissa. Kyse on elämän ilosta ja ihmisyydestä.

Eläimellisyys, reviiritaistot, rasismi, kilpailu, kasaaminen ja keskittäminen vallalla ovat johtaneet kaaokseen aiemminkin historiassa.

Muiden hallintaan pyrkiminen kun meidän tulisi hallita itsemme ja puolustaa tinkimättä ja uhittelematta oikeuttamme elämään.

Varsin yksinkertaista ja täysin mahdollista, varsinkin nykytekniikalla tuottaa elämään tarvittava ilo ja nautinta lähellä ihmistä ympäristön ja olosuhteiden mukaisissa yksiköissä ja yhteisöissä, tuotanto tarpeiden mukaisessa hallinnassa.

On ymmärrettävä että nykytuotanto riistää ja raastaa näitä ihmisen perusoikeuksia ja tuhoaa. Elämä rakentuu paikallisesti, ei voida koko maailmaa ”ruokkia ja elättää” yhdessä hallissa ja omistuksessa. Sen pitäisi olla helposti käsitettävissä vähemmälläkin ajattelulla nykyisessä kaaoksessa. Ainakin tavallisten ihmisten, elämän ja tuotannon rakentajien keskuudessa, päättäjien osalta asia on vähän toisin, he kun ovat markkinamahtien ohjailussa ja talutettavissa kuin pässit narussa.

Ei kommentteja: