23.9.08

Kuntavaalit!

pv 22–28 viikko 39 syysk-08

 

Joo’0, jotakinhan tässä oli mielessä, kun tähän sorvin ääreen istahdin, mutta mitä? Ruska on kuiten kohta riivitty puista mutta lämmintä pitelee ja poutaa, kesän kylmiä ja sateita paikatakseen. Niin kuntavaaliehdokkaatkin on julkituotu, Anua (Uimaniemi) äänestän, lienee vähiten, taantumaan johtavien ja muualle keskittävien markkinarenkien tukena. Voin vakuuttaa että Anu arvostaa paikallista työtä ja toimintaa eikä ole ensimmäisenä kasaamassa tuloksia ylikansalliselle EU mafialle. Näin jos nyt joku Sodankyläläinen sattuu blokkiani lukemaan, antanee äänensä Anu Uimaniemelle.

Asiasta toiseen, kuksaa olen tässä kovertanut koivupahkasta ja aihioita karhuveistoksiin kasaillut että on niitä puhdetöitä talvi-illoiksi tiedossa.

Muutoinhan elän melko askeettisen rauhaisasti mitä nyt maailman rauhattomuus mieltä painaa. Ennakoidustihan tuo levottomuus on yltynyt ja häpeä on minkälaisen elämän tässä tuleville jättää.

Pääministeriä kuuntelin tuossa lauantaiaamuna tv lähetyksessä ja hämmästytti vierasta valtiota ohjaileva asenne, nöyristellä ei tietenkään pidä mutta opettajaksi ryhtyminen lienee liikaa, eikä mielestäni valtiomies taidoksi luettava avu.

Minun mielestä ovat vähän sellaisia kukkopoikia nämä nykypoliitikot kun pääsevät mielestään isomman turvasta tökkimään, niin sitä ollaan niin sankareita, niin sankareita että!

 

 

Ei kommentteja: