20.5.08

Viikko 21

21. viikko

päivät 19–25 toukokuuta 2008

 

Mainostanpa tässä ekana että menneellä viikolla taisi tulla täyteen 5 vuotta tupakoinnin lopettamisesta, enkä ole muuten päivääkään katunut päätöksen pitämistä.

Jääkiekossa kävi hyvin, kuten tiedätte, ” itäsuomi” sai kultaa ja me pronssia. Hyviä otteluita kaikki tyyni, tuomareilta olisin odottanut rehdimpiä tuomioita. Osoitan tässä sormella naapurimaihin Ruotsiin ja Venäjään.  

Unirytmi tietysti meni sekaisin TV töllöttäessä ja nyt totutellaan normaaliin rytmiin, tänään heräsin jo viiden aikaan, hirvaat ikkunan takana kukkapenkkiä tutkailemassa.

Poroaidalla on vasatuottoa ihan mukavasti ja onhan noita jo korvamerkitty ja päästetty metsään. Aina ne jaksaa yllättää ketteryydellään jo muutaman tunnin syntymänsä jälkeen. Sitä riemua kun ne merkittynä päästetään vapauteen, vaatimen tiukassa valvonnassa tietysti.

_

Politiikassa meno on ollut kansalaisista piittaamatonta ja ennakoitua oli että syyt eivät ole loputtomiin peiteltävissä, markkinaviestimien mittavista satsauksista huolimatta. Arvaan seurauksien näkyvän paitsi seuraavissa vaaleissa myös Stockmannin ja Maskun kalustetalon madaltuvana myyntinä.

 

Näissä odotuksissa tältä erää moi!

Ei kommentteja: