22.4.08

viikko 17

viikko 17. päivät 21–27 / 4 – 08

 

Joo’o, enpä tiedä mitä tähän tällä mielenterveysviikolla kirjaisin. Hyväksyttävää lienee kirjata mielenliikkeet, niiden synkkyydestä huolimatta.

Kaikki se ennakoitu paha, jonka arveltiin Euroopan Unioniin liittoutumisesta seuraavan, on todentunut.

Kaaos on planeettamme ohutta elintilaa vakavasti uhkaava ja laajasti tunnustettu, jopa USA:ssa tunnustetaan esim. niin sanotun vapaan kaupan tuoma uhka kansalliselle taloudelle, työpaikat ja toimeentulo, eli elämän rakentaminen, tuotanto ja hallinta, on vain eliitin saavutettavissa.

Niin sanottu kansanedustajisto on kiinnostunut vain sukupuolielinten sisäkkäin sijoitteluun johtavaan viestintään ja toimiin, kaiken muun todetaan vain tapahtuvan markkinaeliitin tahdon mukaisesti ja olevan siten kansanedunmukaista ja hyvin hoidettua.

Missä on puolustusvoimat suomalaiselle tuotannolle ja kansalliselle pääomalle? Vastaus kuuluu että tätä menoa maailman turuilla, kuten kansallinen kapitaalikin.

Elämä on hallittavissa ja puolustettavissa vain itsenäisenä omissa rajoissaan, sidoksissa EU:n olemme kuin pässit päätä leikattaessa, hengen lähtö on lähellä.

Päätös pään vetämisestä lahtipölkyltä on tehtävä nyt eikä 15:sta päivä. Toisen maailmansodan jälkeen ihmeteltiin että miten saatettiin olla niin typeriä ja käveltiin teuraaksi, syy on selvä vastuuttomuus elämästä tasolla jos toisellakin.

Historia on jälleen kerran toistamassa itseään, tuhoutuminen saattaa suurella todennäköisyydellä olla lopullista mutta sitähän me sitten emme ole todistamassa. Itse kunkin olisi nyt vastuullisuutensa löydettävä silläkin perusteella että loppu ei välttämättä ole täysin kivutonta.

Mietitäänpä tätä! Itse ainakin koen mielenterveydelleni tärkeäksi tavoitella vastuullisuutta elämästä ja hei elämä rakentuu paikallisesti, käsivarren mitassa työstä, toimeentulosta ja päätännästä, joka puolella globaalia maailmaa.  

 

 

 

 

 

Ei kommentteja: